Национален телефон: 0700 16 555

Новини


2018-07-02

Нов референтен лихвен процент при договори с променлива лихва

Индексът СОФИБОР спира да бъде изготвян и публикуван от 01 юли 2018 г., което налага замяна на референтния лихвен процент при договорите за финансов лизинг с променлива лихва, които ползват като база този индекс

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че от 01 юли 2018 г. индексът СОФИБОР спира да бъде изготвян и публикуван, съгласно официално съобщение на Българската Народна Банка.

Съгласно одобрен от ЕВРОЛИЙЗ АУТО ЕАД план за действие в съответствие с Регламент (ЕС) 2016/1011 на Европейския парламент в случаи, при които даден бенчмарк за лихвен процент ползван като референтен лихвен процент се промени съществено или спре да се прилага, компанията заменя СОФИБОР с нов референтен лихвен процент – EURIBOR с идентична срочност. Новият общ лихвен процент по Договора не може да е по-висок от размера на лихвения процент по Договора преди този момент. Промяната е валидна за всички договори за финансов лизинг, по които СОФИБОР е използван като база за изчисляване на лихвата и които са сключени преди и след 01 юли 2018 г.

Променливата лихва по Договорите за финансов лизинг, която до момента се изчислява на базата на референтен лихвен процент СОФИБОР, с оглед спирането на неговото публикуване от 01 юли 2018 г., ще започне да се изчислява на базата на индекса EURIBOR със съответната идентична срочност. EURIBOR е подобен, публично достъпен индекс и представлява средното лихвено равнище, при което банките в еврозоната си разменят срочни депозити в евро. Публична информация относно EURIBOR е достъпна на страницата на Ройтерс /www.reuters.com/ или друга подобна интернет страница, на която се публикува актуална финансова информация. Информацията за стойностите на EURIBOR е на разположение и в офисите на ЕВРОЛИЙЗ АУТО ЕАД, както и на неговата интернет страница www.euroleaseauto.bg.

Прилагането на новия референтен лихвен процент няма да повиши общата лихва по Договора към датата на замяна. Преизчисляването на променливата лихва по Договорите, съобразно изменението на референтния лихвен процент, ще продължи да се извършва на всеки три месеца, като при всяко преизчисление, както и до момента, заедно със съответната фактура за месечна лизингова вноска, клиентите ще разполагат и с актуален погасителен план.

Промяната не налага предприемане на действия от страна на клиентите и е свързана с приети изменения и допълнения на Закона за кредитните институции и Закона за потребителския кредит (ДВ, бр. 51, в сила от 01 юли 2018 г.)

При допълнителни въпроси от Ваша страна, моля да се свържете с нас по удобен за Вас начин или да посетите офис на компанията.

С уважение,

Екипът на ЕВРОЛИЙЗ АУТО ЕАД2017-04-04

Обратно изкупуване и/или замяна

 
Обратно изкупуване от АутоплазаЗа да добавим стойност към нашия основен продукт, желаем да Ви предложим да се възползвате от услугата по обратно изкупуване и/или замяна на лизинговия Ви автомобил, която предоставяме съвместно с нашия партньор Аутоплаза.

Стремежът ни е да спестим Вашето време и ангажименти, свързани с реализацията на стария Ви автомобил и/или избора на нов, като бързо и професионално ще направим оферта за изкупуване и/или замяна. Предлагаме Ви улеснена процедура и стандарт на обслужване, които да направят процеса по обратно изкупуване и/или замяна на автомобила сигурен и удобен за Вас.

Повече информация за условията и възможностите, които Ви предоставяме, както и за останалите услуги, предлагани от Аутоплаза, може да намерите на www.autoplaza.bg.   2016-05-31

Фалшиви и- мейл съобщения, разпространявани от името на Евролийз Ауто ЕАД

Предвид получени сигнали, бихме искали да Ви предупредим да избягвате отварянето на съмнителни и-мейл съобщения, които имитират съобщения, изпратени от името на Евролийз Ауто ЕАД и са с прикачен ZIP файл, който съдържа вирус. Електронните съобщения на Евролийз Ауто ЕАД са с прикачени електронно подписани файлове в PDF формат. Моля, имайте предвид, че официалната кореспонденция на Евролийз Ауто ЕАД достига до вас само от и-мейли с разширение @euroleaseauto.bg 2016-05-10

Евролийз Ауто подкрепя отговорното шофиране с кампанията „Зелен на пътя”

Евролийз Ауто призовава всички да бъдат внимателни и отговорни на пътя с кампанията „Зелен на пътя”, която е насочена към разумно шофиране от страна на младите хора.

Евролийз Ауто раздава листовки със съвети за безопасно шофиране и стикери „Зелен на пътя” на клиентите си, които планират закупуване автомобил на лизинг за младежи, наскоро получили своите шофьорски книжки.

По данни на Асоциацията на пострадалите при катастрофи, 25% от катастрофите в страната са причинени от млади шофьори. Затова и чрез „Зелен на пътя” като отговорна компания, Евролийз Ауто напомня за тревожната статистика, подкрепя отговорното шофиране и призовава да се обърне повече внимание на спазването на правилата за движение по пътищата и тези за ограниченията на скоростта.

Бързането и високите скорости са опасно привличане за младите шофьори, които нямат много опит зад волана. Добре е те да преценяват своите възможности и да не позволяват адреналинът да диктува поведението им на пътя.

Евролийз Ауто се допита за съвети и до опитните професионалисти от Академията за безопасно и майсторско шофиране – Павел Жеков. Своите препоръки сподели рали-инструктор Васил Жеков:

 • Сложете колана и се настанете в седалката много плътно. Осигурете между 90 – 120 градусова свивка на лакътя. Това е позицията за най-бързо овладяване на волана, ако случайно автомобилът ви избяга от контрол.
 • Левият ви крак никога не трябва да стои над педала за съединителя, той трябва да стои на степенката, която се намира вляво на подкалника, за да притиска силно тялото към седалката за по-бърза реакция, ако автомобилът случайно се подхлъзне.
 • Обръщайте внимание на ограниченията на скоростта и ги спазвайте.
 • Съобразявайте се с пътната настилка, сцеплението, атмосферните условия, както и със състоянието на вашите гуми. Пазете се да не попаднете в аквапланинг.
 • Съобразявайте скоростта с вашата индивидуална подготовка, така че да можете да спрете на безопасно разстояние и да не попадате в ситуация, водеща до катастрофа. Вие сте отговорни за живота на пътниците, които возите в колата.
 • Никога не подценявайте автомобила и не го приемайте като забавление. Отнасяйте се към шофирането с много голяма сериозност и концентрация. 
 • Бъдете толерантни към останалите участници в пътното движение.
 • Не на последно място - никога не употребявайте алкохол и/или упойващи вещества. Това е първата крачка към ПТП.


2016-04-04

Нашата кампания "Мишката ще върне книжката" продължава със своята кауза

мишката и книжкатаНа 02 април отбелязахме Международния ден на детската книга.

Благодарение на всички наши клиенти, които се включиха в инициативата „Мишката ще върне книжката”, до децата достигнаха 639 броя книжки.

Чрез Вас, по-малките се пренесоха в света на българските народни приказки, в този на  Шарл Перо, Ханс Кристиан Андерсен, в чудната страна на Алиса, а учениците се заровиха в книгите Какво е дала България на света, Официален правописен речник на българския език, Удивителният свят на животните, Моят първи атлас и много други.

Заедно вдъхваме любов към четенето у децата, а детето, което чете, ще стане възрастен, който мисли.

„Не трябва ли всички ние на земята да предложим на другите най-доброто, на което сме способни и всичко, което зависи от нас?” - Ханс Кристиан Андерсен

Благодарим Ви!

PS. И помнете: „Да пътуваш означава да живееш” – Ханс Кристиан Андерсен

Екипът на Евролийз Ауто

 

ЗА КАМПАНИЯТА „МИШКАТА ЩЕ ВЪРНЕ КНИЖКАТА“ 

Благодарение на твоя отказ от хартиена фактура освобождаваме ресурс, който можем да подарим на деца под формата на ДЕТСКИ КНИГИ  - онези магически предмети от хартия, които пренасят децата в света на горските елфи… през девет планини в десета… от тук чак до Луната! 

Всеки месец ще подаряваме пакет детски книги на детски градини и училища. Ще вдъхновяваме и ще събуждаме детското въображение!

Научи повече на http://euroleaseauto.bg/articles/177/bookscampaign.html2016-04-01

Вземете Mazda от Eurolease Auto с подарък Каско за първата година

През месец април, Eurolease Auto предлага на своите клиенти промоционални условия за автомобилите от марката Mazda:

 • Безплатно Каско за първата година
 • Лизинг 4.95%

Mazda…

Mazda забележително подобрява ефективността на цялата си гама чрез иновации на двигателите с вътрешно горене, намаляване на теглото на купето чрез използване на високоякостна стомана и ефективни автоматични и механични скоростни кутии.

Mazda постига икономия на гориво чрез своите SKYACTIV двигатели, които разчитат на технически иновации и прецизна настройка, за да повиши ефективността си.

За повече информация се свържете с нас от Eurolease Auto.2016-02-11

Вземете новия Fiat 500X с подарък Aвто Каско от Eurolease Auto!

Eurolease Auto и Ауто Италия ви предлагат промоционални условия за налични автомобили от лимитираната серия на Fiat 500X с ценово предимство от 7700 лева. Някои от многото предимства включват:

 • U-connect навигация с 5-инчов тъчскрийн и Bluetooth
 • Автоматична скоростна кутия
 • Парктроник и Keyless Go
 • 488 лева без ДДС

За повече информация се свържете с нас от Eurolease Auto.2014-12-16

Кликни с мишката и върни книжката

В резултат на дарителската кампания „Мишката ще върне книжката”  и след 6 успешно завършили обществено значими каузи са раздадени 337бр. детски книги в 6 различни детски учебни заведения. Дарените книги ще достигнат до хиляди деца днес и за в бъдеще.

Благодарим на всички, които с отказа си от хартиена фактура ни помагат да достигнем, събудим и вдъхновим детското въображение в:

- ОУ „Проф. Джон Атанасов” – гр. София

- ОДЗ 12 „Лилия” – гр. София

- ОДЗ 50 „Куики” – гр. София

- ДГ „Ласка” – гр. София

- Детска ясла № 31 - гр. София

Благодарим Ви!

Екипът на Евролийз Ауто ЕАД2014-12-08

При пътуване в чужбина

Уважаеми клиенти,

Поради предстоящите празници и почивни дни, в случай че планирате пътуване извън България с лизинговия автомобил, Ви напомняме за необходимостта от валидно пълномощно за пътуване в чужбина.

Можете да попълните Искане за пътуване в чужбина тук.

Офисите на Евролийз Ауто ЕАД ще работят с нормално работно време, с изключение на дните от 24 до 26 декември 2014 г. и от 31 декември 2014 г. до 02 януари 2015 г.

Екипът на Евролийз Ауто ЕАД Ви пожелава Весели празници!2014-07-09

Щети от градушка в София

УВЕДОМЛЕНИЕ

до клиентите на „ЗД Евроинс“ АД

Уважаеми клиенти,

във връзка с продължителната градушка и буря, които връхлетяха София и нанесоха множество материални щети на коли и сгради, ликвидационните центрове на "ЗД Евроинс” АД в гр.София ще работят с удължено работно време в следващите дни.

От сряда (09.07.2014 г.) до петък (11.07.2014 г.) с работно време от 8.30 ч до 20.00ч и събота (12.07.2014 г.) от 9.00ч до 18.00ч.

Служителите на „ЗД Евроинс“ АД няма да изискват документи от пострадалите, удостоверяващи щетите от бедствието, издадени от компетентните органи. Щетите ще могат да се предявят в 30 дневен срок от датата на настъпване на събитието.

Адресите на ликвидационните центрове в гр. София са следните:

 Централно управление, бул. “Христофор Колумб” №43

Тел. : 0700 17 241

Тел. : 02 /9651 512

email: likvidacia@euroins.bg;

 кв. “ Люлин” 7, ул. Орион 84, сграда Булвария Холдинг

Teл: 02 / 4895 494

 Нисан София, бул. Никола Вапцаров № 47

Тел: 02/ 93760122

За щети нанесени на недвижимо имущество: 02 / 4895 443, всеки работен ден от 9.00ч.

до 17.00 ч и на email: imushtestvo@euroins.bg. 2014-07-02

Нов адрес на офиса ни в гр. Бургас

От 01.07.2014 г. офисът на Евроийз Ауто в гр.Бургас се помещава на адрес: 

гр. Бургас

пл. Св. св. Кирил и Методий

Бизнес център "Кирил и Методий", ет.1

тел.: +359 56 820 930

моб.: +359 899 992 205

e-mail: info.burgas@euroleaseauto.bg 

Екипът ни Ви очаква всеки работен ден от 9:00 до 17:30 часа.2014-06-11

В подкрепа на добра кауза

Екип на Евролийз Ауто се включи в благотворително щафетно бягане за фирми, организирано в подкрепа на кауза на УНИЦЕФ в партньорство с Пощенска банка „Най-добър старт за всяко дете“, която е насочена за развиване на мрежа от Центрове за майчино и детско здраве.

Подкрепата на тази кауза e част от предприетите от Евролийз Ауто инициативи за проява на социална отговорност и инвестиция в развитието на здрави, умни и будни българчета.

Отборът се класира на 12-то място от 105 финиширали тима. Поздравяваме участвалите колеги за показания спортен дух и за добрия пример!2014-05-22

Кликни с мишката и върни книжката

Да бъдем отговорни заедно. Да върнем повече книги в ръцете на българските деца!

В навечерието на Деня на славянската писменост и култура стартираме заедно кампания „Мишката ще върне книжката”.

Научи повече на http://euroleaseauto.bg/articles/177/bookscampaign.html

Екипът на ЕВРОЛИЙЗ АУТО 2013-12-11

Информация за водачите на МПС с газова уредба

Уважаеми клиенти,

Уведомаваме Ви, че за автомобилите с монтирани газови уредби преди 2 март 2014 година, не се налага подмяна на свидетелството за регистрация. Новите изисквания, които влизат в сила след 2 март 2014 година, касаят само собствениците, които ще оборудват автомобилите си с газова уредба след тази дата.

Повече информация бихте могли да получите от пресъобщението на МВР - http://press.mvr.bg/Archive/News/News_2013/news131126_02.htm.

Екипът на Евролийз Ауто ЕАД2013-03-15

Промени в Тарифата

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че от днес (15.03.2013 г.) влиза в сила нова Тарифа за таксите и комисионните, събирани от Евролийз Ауто ЕАД.

С новите такси и комисионни можете да се запознаете в клиентския Ви профил в МОЯТ ЛИЗИНГ.

Екипът на Евролийз Ауто ЕАД2013-02-18

Нов адрес на офиса ни в гр. Русе

Уважаеми клиенти,

От 18.02.2013 г. заповядайте в новия офис на Евролийз Ауто в гр. Русе. Новият адрес е: ул. Цар Освободител № 86

Телефоните за кореспонденция остават същите.

Работно време на офиса: от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00 ч. (почивни дни - събота и неделя).

Екипът на Евролийз Ауто ЕАД2012-12-20

Весела Коледа и Щастлива Нова 2013 година!

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че екипът ни ще работи с нормално работно време от 9ч. до 17.30ч., с изключение на 24, 25, 26 декември 2012 г. и 01 януари 2013 г. - официални празници, както и 31 декември 2012 г. - официален неработен ден.

Весели празници!

Екипът на Евролийз Ауто2012-12-13

Уведомление за преобразуване чрез вливане на "Евролийз Ауто Финанс" ЕООД и "Евромобил Лизинг" ЕАД в "Евролийз Ауто" ЕАД

Уважаеми Дами и Господа, 

Информираме Ви, че с цел оптимизиране на дейността и обединяване на структурите и ресурсите на лизинговите компании в корпоративната ни група, в съответствие с приети по установения ред решения на компетентните управителни органи на дружествата, приключи процедурата по преобразуване по смисъла на гл. XVI от Търговския закон чрез вливане на „ЕВРОЛИЙЗ АУТО ФИНАНС” ЕООД и „ЕВРОМОБИЛ ЛИЗИНГ” ЕАД в едноличния собственик на техния капитал – „ЕВРОЛИЙЗ АУТО” ЕАД. Датата на вливането е датата на вписване в Търговския регистър, а именно 06.12.2012 г.

Считано от 06.12.2012 г. „ЕВРОЛИЙЗ АУТО ФИНАНС” ЕООД и „ЕВРОМОБИЛ ЛИЗИНГ” ЕАД са прекратени без ликвидация и същите са заличени като търговци. Универсален правоприемник на дружествата е „ЕВРОЛИЙЗ АУТО” ЕАД. Всички обстоятелства относно приемащото дружество, а именно фирмено наименование, седалище, капитал, представителство и пр. остават непроменени.

С уважение,

ЕВРОЛИЙЗ АУТО ЕАД2012-10-08

Изберете си автомобил от секция ОКАЗИОН! Вземете го на лизинг - от Евролийз Ауто!

Изберете си автомобил от актуалните предложения от секция ОКАЗИОН!

Вземето го бързо и лесно на лизинг!

От ЕВРОЛИЙЗ АУТО!2012-10-08

Вече караме без стикери за застраховка КАСКО

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че от 06 октомври 2012 г. влезе в сила промяна в Кодекса за застраховането, според която се забранява поставянето на знаци, белези или други индикации върху или на видимо място в моторното превозно средство, които пряко или косвено указват наличието на сключена застраховка "Каско на МПС" (чл. 186а от Кодекса за застраховането). Забраната не касае стикерите за застраховка "Гражданска отговорност", винетните стикери, стикерите за ГТП, както и рекламните надписи и/ или други индикации, чието поставяне е изрично уредено с нормативен акт.

В тази връзка следва да премахнете от Вашия автомобил всички стикери, указващи, че МПС е маркирано.
В случай, че управлявате МПС с поставени знаци, белези или други индикации в нарушение на забраната, се предвижда глоба за водача в размер на 50 лв.

С уважение,
Отдел "Застраховане",
ЕВРОЛИЙЗ АУТО/ ЕВРОЛИЙЗ АУТО ФИНАНС2012-08-24

Стани ЕкоПриятел на Евролийз Ауто

СТАНИ ЕКОПРИЯТЕЛ НА ЕВРОЛИЙЗ АУТО!

Осигури си бързина, удобство и сигурност като използваш електронна фактура от "МОЯТ ЛИЗИНГ".

Включи се в иниациативата за намаляване на количеството използвана хартия и съхраняване на природните ресурси на Земята!

С един малък, но значим жест можеш да спасиш дърво!

За повече информация виж тук

Заяви желание за отказ от хартиена фактура като попълниш и изпратиш он-лайн формуляр.

Екипът на Евролийз Ауто и Евролийз Ауто Финанс2012-06-26

Нов Клиентски портал - МОЯТ ЛИЗИНГ

Уважаеми клиенти,

Ние, от Евролийз Ауто вярваме, че добрите клиенти са доволните клиенти и за да отговорим на по-големите Ви изисквания за достъп до информация, разработихме нов и по-удобен клиентски портал, който нарекохме "МОЯТ ЛИЗИНГ".

"МОЯТ ЛИЗИНГ" Ви дава възможност:

 • да правите персонални справки,
 • да изпращате бързо, лесно и удобно формуляри,
 • да управлявате директно Вашите основни данни и
 • да разполагате с всички издадени документи - лизингови вноски, застраховки, данъци, такси и други през целия лизингов срок.

Порталът ще обслужва всички клиенти на Евролийз Ауто и Евролийз Ауто Финанс.

Убедете се сами в удобствата на "МОЯТ ЛИЗИНГ".

"МОЯТ ЛИЗИНГ" е достъпен на същия адрес и чрез мобилно устройство с уеб браузър.

За повече информация и индивидуални консултации оставаме на Ваше разположение на телефон 0700 16 555.

Екипът на Евролийз Ауто и Евролийз Ауто Финанс2012-05-14

Евролийз Ауто участва в кампанията "Да почистим България!"

На 12 май 2012г. заедно с всички ентусиасти и загрижени към околната среда българи и ние от Евролийз Ауто се включихме в иниациативата "Да почистим България!".

Нашият екип почисти екопътеката на село Арбанаси и събрахме 15-тина чували с боклук.

Благодарим на всички, които се включиха с нас!

Екипът на Евролийз Ауто ЕАД2012-05-08

Нов адрес за кореспонденция в гр. Русе

Уважаеми клиенти,

Заповядайте в новия офис на Евролийз Ауто в гр. Русе. Новият адрес е ул. Рила 12.

Работно време: от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00 ч. (почивни дни - събота и неделя).

Екипът на Евролийз Ауто ЕАД2011-12-22

Екипът на Евролийз Ауто Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че екипът ни ще работи с нормално работно време от 9ч. до 17.30ч., с изключение на понеделник (26 декември 2011 г.) - официален празник, както и понеделник (02 януари 2012 г.) - официален неработен ден.

Весели празници!

Екипът на Евролийз Ауто2011-12-19

Информация за получилите Електронни фишове за налагане на глоба

Уважаеми клиенти,

Моля, запознайте се с указания за действията, които следва да предприемете при получен електронен фиш.

Екипът на Евролийз Ауто2011-10-07

Посетете новия ни офис в град Пловдив

Уважаеми клиенти,

от 10 октомври 2011г. отваря врати новия ни офис в град Пловдив на адрес: пл. Антон Чехов № 4.

Работно време: от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00ч.  (почивни дни - събота и неделя)

Заповядайте!

Екипът на "ЕВРОЛИЙЗ АУТО" ЕАД2011-09-08

Офисът ни в гр. Пловдив няма да работи

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че поради преместване офисът ни в гр. Пловдив, находящ се на бул. "Източен" № 80, ет. 1, офис 1 вече няма да работи.

Очаквайте откриване на новия ни офис на 10-ти октомври на пл. "Антон Чехов" № 4. 

За повече информация и въпроси по обслужаването на Вашите договори, можете да се свържете с нас на телефон 0700 16 555 или ни пишете на info@euroleaseauto.bg

Извиняваме се за причиненото временно неудобство.

Екипът на "ЕВРОЛИЙЗ АУТО" ЕАД2011-08-30

Лизингът е предпочитаната форма на финансиране за покупка на нов автомобил

Все по-често българите вземат автомобили на лизинг, показват данните на Българската Народна Банка към края на юни.

По информация от БНБ, през второто тримесечие на 2011г., лизингът на нови леки автомобили се е увеличил 24,59% на база същия период от миналата година.2011-07-28

Национален телефон 0700 16 555

Уважаеми клиенти,

Вече можете да бъдете обслужени още по-бързо, лесно и достъпно, като се обадите на националния ни телефон 0700 16 555.

0700 16 555 е достъпен за всички фиксирани мрежи и мобилни оператори.

На цената на един градски разговор за всички фиксирани мрежи от страната, за абонати на мобилни оператори е в зависимост от тарифния план, без допълнително оскъпяване.

Екипът на "ЕВРОЛИЙЗ АУТО" ЕАД2011-03-08

Кампания - Коланите спасяват живот

Стартира кампанията под надслов "Коланите спасяват живот!" и "Запази детето си!".

Целта на кампанията е да накара шофьорите и спътниците им в превозните средства да използват обезопасителни колани. Кампанията призовава и за използването на обезопасителни системи за превозване на деца в автомобилите.

Ние също се включваме в кампанията, като ви призоваваме да използвате предпазните колани! Поставянето им отнема само 7 секунди!2011-01-03

От 01.01.2011г. влиза в сила Закон за данък върху застрахователните премии

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че от 01.01.2011г. върху всяка платена застрахователна премия и/или поредна разсрочена вноска по застрахователна полица, независимо от датата на сключване, ще се облага с данък в размер на 2 % (два процента).

Задължението за начисляване на данък възниква и в случай, че вноски по застрахователни премии, възникнали през 2010г. не са издължени до края на 2010г.

Подготвена е промяна във формата на застрахователните полици, които ще бъдат сключени след 31.12.2010г., като в тях данъкът задължително ще се изписва на отделен ред от дължимата застрахователна премия.

За допълнителна информация посетете:                   

http://euroins.bg/the-insurance-premium-tax-act-shall-come-into-effect-as-of-january-1-2011-313.html2010-10-27

Вие определяте лихвата!

Уважаеми бъдещи и настоящи клиенти на Евролийз Ауто,

Специалната промоция Лихва по мярка продължава. Възползвайте се от възможността сами да определите вашата лихва.

Вижте повече за промоцията тук.2009-12-09

Направете подарък на любим човек!

По повод празника на влюбените Св.Валентин Auto CarD удължава срока на промоционалните цени на клубни карти Classic, Premium и Family. За  периода от 10 януари  до 14 февруари 2010 всеки закупил карта  Classic за 100 лв, Premium за 125 лв и Family за  150 лв. ще участва в томбола с награди:

-     Скутер  Piaggio

-          Колело Mazda

-          Луксозни аксесоари  от   Maserati

-          Детска кола от  Alfa Romeo

осигурени от партньора на  Auto CarD – Авто Юнион.2009-11-17

ЕБВР обмисля да отпусне заем от 10 млн. евро на Евролийз ауто ЕАД

Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) обмисля да предостави заем от 10 млн. евро на лизинговата компания на Еврохолд България, който да бъде използван за лизинговата дейност на Евролийз ауто АД, се казва в съобщение на банката.

Заемът е част от финансов пакет, в който ще участват и една или повече български търговски банки. Пълната стойност на финансирането е 15 млн. млн евро, се казва още в съобщението.

ЕБВР заяви, че предоставянето на заема е част от усилията на банката да подпомогне лизинговия сектор и малките и средни предприятия в Югоизточна Европа, които пострадаха от ликвидната криза.

Евролийз ауто удвои печалбата си на годишна база до 3,25 млн. лв. за деветте месеца на 2009 г. Лизинговата компанията е 100% собственост на Еврохолд България.2009-09-11

От 17.09.2009 г. можете да ни намерите на адрес гр. София, бул. Христофор Колумб № 43

Уважаеми клиенти,

 

С настоящото Ви уведомяваме, че считано от 14.09.2009 г. “ЕВРОЛИЙЗ АУТО” ЕАД променя своя адрес на управление.

 

Във връзка с изложеното Ви информираме, че в периода 14.09. – 16.09.2009 г. екипът ни ще бъде ангажиран с основната дейност по преместването като в резултат на това Ви Молим, да проявите разбиране в случай на забавена реакция от наша страна по повод постъпило Ваше искане или молба.

 

Фронт – офисът на компанията се помещава на първи етаж в сграда “Авто Юнион Център” и ще бъде на Ваше разположение след 17.09.2009 г.

 

Заповядайте в “Авто Юнион Център”:

гр. София, п.к. 1592

бул. “Христофор Колумб” No 43, ет. 5

 

Телефоните ни остават непроменени.

 

 

Екипът на “ЕВРОЛИЙЗ АУТО” ЕАД

 2009-05-27

От 01.06.2009 г. се променя начина на плащане на застраховки Каско и Гражданска отговорност

От 1 юни 2009 г. се въвежда нов начин за плащане на застраховки Каско и Гражданска отговорност.

Всички клиенти на Евролийз Ауто следва да заплащат дължимите застрахователни премии директно по сметки на Дружеството.

За целта от Евролийз Ауто клиентите ще получат счетоводен документ (Сметка), съдържащ номера на застрахователния договор (полица), размера на застрахователната премия (вноска) и банкова сметка по която да се извърши плащането.

Описаната по-горе Сметка ще ви бъде изпратена още в деня на нейното издаване на e-mail-а, посочен от Вас в лизинговия догово.

Ако все още не сте посочили e-mail, чрез който навреме да получавате информация за издадените Ви счетоводни документи, направете го сега като се свържете с Нас на тел. 0700 16 555 или посетите най-удобния за Вас офис на дружеството.